Potrivit sondajului AVANGARDE, facut public de sociologul Marius Pieleanu, Negoita ar fi primul situat in preferintele bucurestenior si singurul pedelist care ar avea sanse sa castige din primul tur.
Negoita refuza insa candidatura la Primaria Capitalei, mentinandu-si pozitia, chiar daca sondajele il scot favorit. “Eu am anuntat de-acum trei ani ca-mi doresc sa candidez pentru inca un mandat la Primaria Sectorului 3. Eu am contract cu locuitorii din Sectorul 3. Le-am explicat ce vreau sa fac din administratia locala de-acolo. Nu pot sa le spun «Stiti, intre timp va las si merg nu stiu unde». Va dau cuvantul meu de onoare ca ma intalnesc cu locuitorii Sectorului 3 si-mi spun «Domnule primar, daca plecati si ne lasati, noi nu va votam la Capitala». Sunt si alti lideri ai PD-L pe care-i stimez, pe care-i apreciez si care ar putea sa intre intr-o astfel de competitie”, a declarat el marti seara, la Antena 2, in emisiunea “Vorbe grele”.

Noutatea vine insa din declaratia ca si-ar fi convins si partidul sa renunte la presiuni: “In partid lucrurile au fost intelese, n-avem o problema din punctul asta de vedere. Referitor la persoana mea s-a stabilit ca eu voi candida la Sectorul 3. Cine va candida la Capitala vom vedea”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.