Punguta cu darurile pentru Ziua Copilului, primita de parinti la serviciu, va fi de anul acesta mai saraca.

Asta pentru ca demnitarii au decis ca jucariile si dulciurile sa fie impozitate. Primele oferite de Paste sau Craciun, precum si abonamentele de telefon sau cele pentru RATB date de la firma vor fi, de asemenea, impozitate cu 9,5%.

Incepand din aceasta luna, salariatii vor fi “pedepsiti”, in cazul in care patronii vor sa-i motiveze pentru munca depusa.

Premiile anuale oferite sub diferite forme, sumele pentru plata cu ora sau pentru garzile si indemnizatiile clinice acordate cadrelor medicale, toate cadourile in bani oferite de angajatori cu ocazia Sarbatorilor de Paste, Craciun sau de 8 Martie, darurile oferite copiilor angajatilor de 1 Iunie, dar si sumele acordate cu ocazia iesirii la pensie vor fi impozitate.

Astfel, patronii vor plati, de acum, 19,5% din valoarea stimulentelor, iar angajatii vor suporta, la randul lor, 9,5% Nu vor fi scutiti de la plata nici cei care primesc indemnizatii pentru ca participa la consiliile de administratie sau la sedintele unor comisii din institutiile publice. Exceptie fac diurnele si drepturile de autor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.