PC a anuntat ca Florin Anghel renunta la contestatie, in favoarea unei functii in comisia pentru elaborarea strategiei pentru alegerile locale.

Conservatorii au anuntat ieri ca vicepresedintele conservator Florin Anghel a renuntat la contestatia sa privind rezultatul de la Congresul partidului, din luna ianuarie, depusa la Comisia de etica, petitii si litigii, dupa cum scrie Ziua.

Anghel a primit in schimb numirea in comisia pentru elaborarea strategiei pentru alegerile locale. De asemenea, PC anunta ca, in sedinta de luni, „s-a luat in calcul posibilitatea ca liderul prahovean sa coordoneze domeniul de relatii economice al partidului“.

Cotidianul informeaza ca liderul PC Prahova, Florin Anghel, a depus contestatie impotriva rezultatului scrutinului intern de la sfirsitul lunii ianuarie. Anghel a invocat, printre altele, neorganizarea celui de-al doilea tur de scrutin, in conditiile in care nu exista majoritatea statuara de 50% + 1. Anghel a incercat sa forteze convocarea unui nou congres extraordinar al partidului.

Potrivit Curentul, decizia liderului PC Prahova vine dupa ce acesta a acuzat presiuni din partea conservatorilor fie pentru a renunta la contestatie, fie pentru a parasi partidul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.