Mircea Geoana ii intinde premierului Tariceanu mina promisa si anunta mobilizarea PSD pentru votarea uninominalului.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat simbata, in conferinta de presa de la Geoagiu Bai, ca partidul sau va face „tot ce depinde“ de el pentru ca in maximum doua saptamini legislatia privind votul uninominal sa fie aprobata. Liderul social democrat a spus, citat de MEDIAFAX, ca alegerea parlamentarilor prin vot uninominal se va produce „mai curind“ decit se crede. El a precizat ca devansarea alegerilor parlamentare este „o posibilitate pentru care trebuie sa ne pregatim“. O solutie la situatia exceptionala in care se afla tara este, in viziunea PSD, organizarea de alegeri anticipate pe votul uninominal.

Cotidianul a relatat in editia de vineri ca, la intilnirea secreta dintre Mircea Geoana si Calin Popescu Tariceanu, premierul i-a cerut liderului PSD sa ii garanteze votul social democratilor pentru legea uninominalului, ca o conditie pusa pentru continuarea negocierilor intre PNL si PSD pentru un parteneriat postelectoral.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.