Cel mai bogat roman din 2007, potrivit topului realizat de Capital, liberalul Dinu Patriciu, nu se va da in laturi de a-i ajuta financiar pe politicieni, in limitele legii insa.

Patriciu nu a spus cate partide intentioneaza sa sponsorizeze in campanie si nici pe care. "Toata lumea poate finanta. Unii imi sunt simpatici, altii imi sunt antipatici. Vom vedea, dar totul in conditii absolut legale si in limitele legii", a declarat ieri, la Sibiu, Dinu Patriciu, citat de Jurnalul National.

El n-a lasat sa se inteleaga care sunt partidele care-i sunt simpatice si nici suma pe care este dispus sa o investeasca in campania electorala. Patriciu a raspuns doar: "Cat imi permite legea". Criteriul principal pentru alegerea partidului sau a partidelor care vor beneficia de banii celui mai bogat roman este simpatia. "Simpatia se bazeaza pe ceea ce pot face pentru a servi interesul national, iar interesul national este suma intereselor individuale, este suma intereselor cetatenilor si corporatiilor. Daca sunt in stare sa inteleaga asta, probabil, imi pot fi simpatici. Altfel nu", a mai spus Patriciu, pentru Ziua.

In urma cu ceva vreme, Patriciu sustinea ca a sponsorizat campania lui Adriean Videanu pentru alegerile locale din 2004 si ca la aceleasi alegeri l-a sponsorizat si pe Mircea Geoana, despre care a crezut ca poate aduce un management performant in Capitala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.