Secretarul general la PC, Codrut Seres, a declarat ieri ca, cel mai probabil, proiectele legislative privind reducerea TVA la alimentele de baza ale PC si PSD vor fi comasate la Camera Deputatilor, aceasta chestiune fiind deja discutata in cadrul intalnirii de luni dintre cele doua formatiuni politice.
"Tinem foarte mult ca proiectul privind infiintarea fondului de solidaritate sociala sau cel privind neimpozitarea profitului reinvestit sa fie aprobate de catre plenul Parlamentului in aceasta sesiune legislativa, de aceea am inceput seria de negocieri cu celelalte partide", a spus Seres. El a mai adaugat ca in cadrul intalnirii de luni reprezentantii PSD le-au supus atentiei ideea "care merita analizata", privind posibile alegeri parlamentare anticipate comasate cu alegerile locale, idee ca va fi pusa in discutie in Biroul Executiv Central al PC.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.