Cristian Radulescu, liderul grupului deputatilor democrat-liberali, risca sa fie schimbat din functie.

In cadrul sedintei de ieri a Biroului Permanent in cadrul careia s-a luat decizia intilnirii cu conducerea partidului, Radulescu a fost criticat vehement pentru prestatia sa ca lider de grup. De asemenea, au fost criticati si parlamentarii juristi pe care ii are partidul.

Dupa cum sustine Ziua, liderii democrat-liberali sunt nemultumiti de activitatea majoritatii parlamentarilor, in special de prestatia reprezentantilor pe care ii au in comisiile juridice. "Activitatea actualilor parlamentari PDL in comisiile juridice trebuie imbunatatita si vom dispune inlocuirea unora dintre ei, cel putin la Camera Deputatilor", au declarat surse din conducere. Este luata in calcul si inlocuirea lui Radulescu cu Preda. Lui Radulescu i s-a reprosat cu duritate depunerea neregulamentara a motiunii pe taxa auto, fapt care a intarziat cu o saptamana aceasta procedura.

In plus, in anumite comisii, unii pedisti ar putea fi inlocuiti cu fosti membri ai PLD. O decizie va fi luata astazi in sedinta grupurilor la care va participa si conducerea partidului.

Sanctionati sigur vor fi cei apro-ximativ 20 de deputati care nu au semnat motiunea simpla pe care PD-L a depus-o la Camera Deputatilor. „Discutia a inceput pe seama celor care nu au semnat motiunea. De aici au inceput tot felul de acuze, punindu-se problema inclusiv asupra responsabilitatii lui Radulescu. Mai ales ca este si esecul cu motiunea de cenzura din sesiunea trecuta“, au declarat pentru Cotidianul surse din interiorul partidului.

Activitatea slaba a lui Radulescu a fost pusa in discutie inclusiv ieri in sedinta Biroului Permanent National, cind s-a luat decizia intilnirii cu conducerea partidului, dar si la sedinta grupului de la Camera, unde acesta a fost criticat de colegii de partid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.