Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a persiflat, in conferinta de presa saptamanala, aparitia sefului statului la postul public de televiziune si l-a numit "stergator de parbrize", in replica la comparatia facuta de Traian Basescu clasei politice autohtone.

"Ma mir ca n-a mai zis nimic de mine aseara. Am fost foarte suparat! Va spun, am iesit in fata casei pe bordura. Ploua marunt. Am plans doua ore. Ca un cocosat lipit de gard. Treceau oamenii pe langa mine: ce faci domnu' Vadim? De ce plangi? Zic: vai de capul meu, saracan de mine! A fost Basescu la televizor si nici nu a pomenit numele meu. E posibil asa ceva?!", a ironizat liderul PRM aparitia presedintelui Traian Basescu la postul national de televiziune.

"Ma mir ca nu a inceput (n.r. - Traian Basescu) sa cante "Trece, trece Regimentul zece" si "Bate-ma, mama, cu prosopul ud!" (...) Avea si o privire slanino-fainoasa si niste buze umede, senzuale (...) si o privire imprastiata. Zoaie? Deci noi suntem zoaie? Si el ce e atunci? Stergator de parbrize?", a replicat Corneliu Vadim Tudor.

Presedintele Traian Basescu a comparat, joi seara, la postul public de televiziune, clasa politica din Romania cu "o zoaie pe un geam", aratand ca Guvernul este condus de Ion Iliescu.
"Stiti cum arata clasa politica acum? Va spun sentimentul meu si sa nu va ganditi ca as viza doar vechi politicieni transferati din regimul anterior. Uneori ai senzatia ca e ca o zoaie pe un geam. Geamul casei asteia care e Romania, cand dai sa te uiti e plin de zoaie. Nu vezi bine nici afara, nici de afara in casa sa constati e curata casa...", a spus Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.