D.I. Popescu a decis miercuri ca pesedistii din organizatia de Bucuresti care au dosare penale sau sunt cercetati sa se autosuspende din partid. in aceste conditii, PSD Bucuresti risca sa ramana fara membri importanti. E vorba despre Adrian Nastase (dosar la PNA pentru abuz in serviciu si trafic de influenta, pornindu-se de la stenogramele aparute in toamna in presa), Ion Iliescu (acuzat in procesul intentat de Miron Cozma, coleg de acuzare si cu Adrian Nastase) sau Dan Marian Vanghelie (al carui proces privind achizitionarea magazinului Bucuresti nu e inca definitivat).

Daca stilul heirupist abordat de Dan Ioan Popescu va fi abordat la nivelul intregului partid, PSD s-ar putea confrunta cu o adevarata criza de lideri. Caci Radu Mazare, serban Mihailescu, Rodica Stanoiu, Viorel Hrebenciuc, Ovidiu Musetescu, Ovidiu Branzan, Hildegard Puwak sunt doar cativa dintre cei carora presa si nu numai le atribuie cercetari sau dosare penale. Evident mai este vorba si despre Corneliu Iacubov pe care insa pesedistii il tot protejeaza, desi acum Octav Cozmanca s-a declarat hotarat sa ceara excluderea lui.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.