Parlamentarii PC au depus ieri la Camera Deputatilor un proiect de lege care prevede interzicerea apartenentei in Consiliile de Administratie ale societatilor sau in comisiile de privatizare.
Parlamentarii PC au depus ieri la Camera Deputatilor un proiect de lege care prevede ca senatorilor, deputatilor, ministrilor, secretarilor si subsecretarilor de stat, prima­rilor, vice­primarilor, presedintilor si vice­pre­sedintilor consiliilor jude­tenele le este interzis sa mai faca parte din Con­siliile de Administratie ale socie­tatilor sau din comisiile de pri­va­ti­za­re. “Prin aceste modificari urmarim eliminarea privilegiilor unor demnitari. Intotdeauna va exis­ta suspiciunea ca demnitarul respectiv influenteaza intr-un fel sau altul deciziile luate acolo si nu te poti controla pe tine insuti, sau sa fii si va­na­tor si vanat, cum zice vorba ro­ma­neas­ca”, a explicat rostul acestui pro­iect de lege unul dintre ini­tia­to­ri, senatorul PC Marius Marinescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.