Intre lansarea lui George Scripcaru pentru inca un mandat la Primaria Brasovului si stabilirea strategiei parlamentare pentru sesiunea care incepe astazi, democrat-liberalii au strins rindurile pentru campania electorala in acorduri lautaresti.
Intreaga conducere centrala a PD-L s-a deplasat weekendul trecut la Brasov cu un scop dublu. Pe de-o parte pentru a-l lansa oficial, vineri, pe George Scripcaru pentru un nou mandat la Primaria orasului Brasov, pe de alta parte, pentru a pune la punct, simbata, strategia parlamentara in noua sesiune impreuna cu grupurile partidului de la Camera Deputatilor si Senat.

Scopul principal pare sa fi fost insa altul: sudarea celor doua echipe PD si PLD unite sub sigla PD-L. S-a petrecut vineri noaptea intr-o intrunire informala in restaurantul unui hotel din Poiana Brasov. Acolo, liderii centrali ai PD-L si parlamentarii partidului care in marea lor majoritate sint si lideri de filiale au petrecut in acordurile unui taraf de lautari. Maestrii de ceremonii au fost Liviu Negoita si Vasile Blaga (de la PD) si Cristian Boureanu si primarul de la Piatra Neamt, Gheorghe „Pinalty” Stefan (de la PLD).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.