Dupa ce ca Legea privind introducerea votului uninominal nu si-a gasit adepti in rindul parlamentarilor PRM, presedintele Traian Basescu a reusit, printr-o gafa de proportii, sa elimine orice posibilitate ca membrii acestei formatiuni sa se razgindeasca.

Seful statului i-a transmis lui Corneliu Vadim Tudor o scrisoare prin care ii cerea sa sprijine adoptarea uninominalului. Pina aici toate bune, daca nu luam in calcul ca pe plic se mentiona "Domnului Corneliu Vadim Tudor - presedinte UDMR". Cum a primit depesa, liderul PRM a sarit ca ars infierind "blasfemia" comisa de Administratia Prezidentiala. "Scrisoarea sa este corecta, din punct de vedere al adresarii protocolare ('Domnului Corneliu Vadim Tudor, Presedinte al Partidului Romania Mare>>), dar plicul in care se afla aceasta contine o gafa incredibila: 'Domnului Corneliu Vadim Tudor, Presedintele UDMR>> (?!).

A scrie asa ceva pe un plic cu antetul 'Romania. Presedintele Romaniei>>, care are si stema tarii, precum si stampila 'Romania. Administratia Prezidentiala. Cancelaria Presedintelui>>, iata ceva fara precedent`` - a afirmat liderul PRM.

Vadim Tudor sustine ca aceasta "greseala inadmisibila" este "ori din cauza faptului ca Traian Basescu nu mai are echipa de consilieri si acolo (la Palatul Cotroceni-n.r.) totul e vraiste", ori `"cineva a facut o gluma proasta, evident, cu acordul presedintelui, poate cu scopul de a lovi simultan in cele doua formatiuni care ii fac probleme, PRM si UDMR". "Indiferent care e adevarul, fiecare din cele doua eventualitati descalifica Administratia Prezidentiala.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.