Nati Meir, deputat PPRM de Tulcea, a fost dat afara din partid conform obiceiului potrivit caruia orice "defectiune" se pedepseste din primul moment. PPRM spune ca Nati Meir a fost exclus pentru "santaj si intoleranta, dar si pentru o serie de activitati care nu pot fi acceptate, de natura a aduce grave prejudicii imaginii noastre de partid crestin si justitiar". Fostul consilier al lui C.V. Tudor a devenit pentru PPRM o persoana dubioasa, suspect de nereguli financiare si un fundamentalist anticrestin.

Dupa ce ani multi Nati Meir si-a oferit serviciile partidului, PPRM a avut brusca revelatie ca acesta are "buruiana rea a minciunii" adanc inradacinata in minte si isi cere scuze electoratului din Tulcea pentru ca l-a varat pe lista. Nati Meir a criticat publicarea intr-un ziar al partidului a unui articol pe care il considera a avea accente antisemite. "Voi lua legatura cu C.V. Tudor si, daca ziarul nu-si cere scuze, eu ma voi retrage din partid. Sunt singurul evreu din PPRM si daca partidul injura evreii, nu am cum sa raman", spunea deputatul PPRM. Nati Meir, cetatean romano-israelian, a fost numit de Corneliu Vadim Tudor drept consilier personal in momentul schimbarii de imagine a formatiunii sale. Tot el sta si la originea scrisorii de iertare adresata de Vadim Tudor comunitatii evreiesti din Romania si cel care a facilitat incheierea contractului de consultanta cu firma israeliana Arad Communications.

Adevarul

Sursa: AdevarulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.