Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a asigurat-o ieri pe He Luli, vicepresedinte al Adunarii Nationale Populare a Republicii Chineze, ca in afara de tarile de pe "axa Bucuresti-Londra-Washington" sunt si alte state ale lumii importante pentru Romania.Dupa ce a scos castanele din foc pentru Basescu, Nastase si-a rostogolit frazele intocmai ca un intelept chinez: "Un avion poate sa zboare doar daca are doua aripi. Daca are o singura aripa, care este pe axa Bucuresti-Londra-Washington, n-are cum sa se deplaseze", a spus Nastase.

Seful Camerei a apreciat ca vizita unui vicepresedinte al Parlamentului chinez este un "eveniment in sine" si ca aceasta delegatie "transmite un mesaj de continuitate pentru o relatie importanta pe care Romania trebuie s-o dezvolte in perioada urmatoare".
"Relatia cu China este o relatie complementara pentru proiectul nostru de integrare europeana, pentru parteneriatul strategic cu Statele Unite, pentru o relatie echilibrata cu Rusia", a mai aratat Nastase.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.