Theodor Stolojan spune ca supermaketurile abuzeaza de pozitia dominanta in relatia cu furnizorii si practic preturi diferentiate pe piata UE.
Europarlamentarul PD-L Theodor Stolojan a declarat vineri ca a semnat o motiune la Parlamentul European prin care i se solicita Comisiei Europene sa investigheze si sa actioneze impotriva puterii “abuzive” a supermarketurilor.

Stolojan a precizat, citat de NewsIn, ca, la solicitarea federatiilor patronatelor romane din industria alimentara, a semnat o motiune, alaturi de mai multi europarlamentari, prin care solicita Comisiei Europene sa investigheze si sa actioneze pentru diminuarea puterilor discretionare ale lanturilor de supermarketuri din UE, inclusiv din Romania. Europarlamentarul PD-L a considerat ca preturile multor produse de la supermarketurile din Romania sint mai mari decit cele din tarile din jurul Romaniei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.