Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri ca l-a exclus din partid pe Andrei Iucinu.

Corneliu Vadim Tudor, l-a acuzat ca i-a cerut postul de presedinte al Organizatiei de Tineret cu scopul de a negocia apoi o pozitie mai importanta in PSD. Vadim Tudor sustine ca Iucinu, fiul jurnalistului Dumitru Tinu, este dispus „sa calce pe cadavre“ pentru a se instala in functia de presedinte al Organizatiei de Tineret. Tudor a sustinut ca Iucinu i-ar fi scris, acum o luna, „o scrisoare lacrimogena“, in care „il implora“ sa-i ofere postul de presedinte al Organizatiei de Tineret si il reclama pe vicepresedintele executiv al PRM, Lucian Bolcas. „Nici nu l-am bagat in seama. E o ierarhie in fiecare partid“, a spus Vadim Tudor. intrebat daca a discutat cu Iucinu, presedintele PRM a spus ca este sub demnitatea sa sa aiba o convorbire cu „un vagabond ca asta“, informeaza Gardianul.

In conferinta de presa de la PRM, Vadim Tudor a vorbit, ca de obicei, in termeni suburbani, in special la adresa lui Andrei Iucinu, pe care l-a facut “cretin”. “Racoleaza PSD asemenea avortoni? N-are decit”
Vadim s-a luat si de Lia Olguta Vasilescu, care a parasit PRM tot pentru PSD de Craciun. “O carierista ridicola si nu prea zdravana la cap, care a intrat in PSD amagita de Mircea Geoana si Victor Ponta cu tot felul de functii in viitoarea guvernare PSD”, asa a descris-o Vadim pe Olguta Vasilescu, citat de Cotidianul.

In cursul zilei de simbata, Organizatia de Tineret a PSD se pregateste sa anunte transferul a citeva mii de tineri din PRM, in frunte cu Andrei Iucinu, presedintele Miscarii Studentesti a PRM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.