Organizatia de tineret a PRM se pregateste sa anunte transferul intregii structuri la organizatia similara a PSD.
Cotidianul anunta ca Vadim Tudor ar putea ramine miine fara organizatia de tineret a partidului sau. Citeva mii de membri ai OT-PRM sint asteptati sa se inscrie simbata in TSD, organizatia de tineret a PSD. „Nenorocirea“ vine la aproape o luna de la transferul Liei Olguta Vasilescu de la PRM la PSD. Olguta Vasilescu era sefa a OT-PRM, purtator de cuvint al PRM si unul dintre cei mai cunoscuti lideri ai formatiunii conduse de Vadim Tudor. Intrebata ieri despre transferul catre PSD a intregii organizatii de tineret a PRM, Olguta Vasilescu a preferat sa nu comenteze: „Nu pot sa confirm, nici sa infirm. Dar cine v-a spus?“. De altfel, nici PSD nu a dorit sa confirme oficial impresionantul transfer pe care-l pune la cale pentru miine. Presedintele TSD, Nicu Banicioiu, ne-a spus ca si-ar dori sa lucreze „cit mai bine“ cu OT-PRM, organizatie pe care o apreciaza „pentru tot ce a realizat de-a lungul anilor“.

Potrivit Cancan La loc de cinste intre cei care se vor transfera la PSD se numara, si Andrei Iucinu, fiul ziaristului Dumitru Tinu, ales acum un an in fruntea Miscarii Studentesti a PRM. Un imbold decisiv acestor demisii l-a dat, se pare, rezultatul alegerilor europarlamentare, care au plasat PRM, pentru prima oara, sub pragul electoral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.