Vasile Dincu a fost ales ieri in functia de presedinte al PSD Cluj. Alegerea sa vine dupa ce Ioan Rus a demisionat in decembrie de la sefia organizatiei, ca urmare a rezultatelor slabe obtinute de PSD Cluj la alegerile europarlamentare.
Potrivit Romania Libera, social-democratul Dancu a fost ales in unanimitate sa-i succeada lui Ioan Rus, cel care a demisionat de la sefia organizatiei clujene in urma cu o luna. "Primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa ne adunam sa pregatim alegerile locale. Emil Boc nu este usor de invins, nu numai de PSD, in general. Este un presedinte de partid si stim ca presedintii de partid sunt votati de electorat, dar nu este de neinvins", crede Vasile Dancu.

Rus a ramas insa in conducerea centrala a partidului, asigurandu-i pe membrii filialei ca retragerea sa nu este „cintecul de lebada“ si a promis ca nu va iesi din politica, in special pentru ca „aceasta guvernare“, din 2004 incoace, „este cea mai dezastruoasa pentru Romania dintotdeauna“. Rus a pledat pentru colaborarea politica, intre partide chiar si adversare, in beneficiul interesului administrativ si social, informeaza Cotidianul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.