Social-democratii au raspuns ieri, prin vocea purtatorului de cuvant al formatiunii, Cristian Diaconescu, presedintelui PD-L Emil Boc, cel care a afirmat ca PSD nu este strain de ultimele evolutii ale scandalului politic din justitie.
„Am un mesaj simplu si clar: intai de toate, PD-L sa plece din toate structurile de conducere de la nivel central si local si al doilea, macar sa-si asume din punct de vedere juridic ruperea Aliantei DA. Dincolo de a asculta o retorica politica si politicianista extrem de apasata, cred ca este necesar sa fim cinstiti si onesti macar in fata electoratului”, a declarat purtatorul de cuvant al PSD.

Acesta a pus afirmatiile lui Emil Boc pe seama faptului ca liderul democrat-liberal „incearca sa disipeze culpa” pentru ceea ce se intampla la ora actuala in domeniul justitiei. „Faptul ca sunt incapabili sa rezolve o criza politica pe care au generat-o nu reprezinta un argument de a incerca sa imprastie in toate directiile vinovatiile sperand in acest fel ca lumea nu va intelege cine e de vina. Poporul intelege, nu e nici un fel de problema”, a conchis Cristian Diaconescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.