Marmota dintr-o bine-cunoscuta reclama pentru ciocolata poate fi invidioasa pentru succesul noilor rivali din Aleea Modrogan nr. 1.

Potentialul bazin electoral a fost de sarbatori tinta unei campanii "jubiliare" initiate de unii democrati proaspat alesi pentru un mandat de europarlamentar.

Fostii membri ai aliantei portocalii au comandat invelirea in staniol si in propriile afise electorale a sute de tablete de ciocolata cu aroma acestui fruct. Orfanii din gradinite, batranii din aziluri, familii in propria casa si simpli trecatori pe strada au fost apoi recompensati de activistii democrati cu dulciuri pe al caror ambalaj tronau zambind si satisfacuti noii trimisi la Strasbourg.

"Constantin Dumitriu, europarlamentar, va ureaza La Multi Ani!", inscriptionat pe o "Tableta de lapte cu crema de portocale" a fost modul "umanitar" prin care fostul viceprimar al Galatiului a tinut sa le multumeasca de sarbatori celor care l-au votat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.