Presedintele PSD, Mircea Geoana a declarat ieri, la inceputut sedintei BPN ca este o sfidare la adresa bunului simt al romanilor ca din lista de ministri cercetati sa lipseasca reprezentanti ai PD-L si ai grupurilor apropiate de Cotroceni, informeaza NewsIn.

"Este o sfidare la adresa bunului-simt al romanilor ca din lista lui Traian Basescu sa lipseasca reprezentanti ai PD, PD-L si ai grupurilor apropiate Palatului Cotroceni", a afirmat liderul social-democrat la inceputul sedintei conducerii centrale a PSD.

Geoana a mai opinat ca este evident ca premierul si presedintele "au luat justitia ostatica" si le-a cerut colegilor sai sa aiba "o atitudine ferma si clara", sa reactioneze cu mai multa fermitate in acest "joc de putere" care se da intre cele doua Palate, pe terenul justitiei.

Liberalii au criticat si ei, faptul ca de pe lista de opt ministri urmariti se gasesc doar reprezentanti PNL. Ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu, s-a intrebat daca este "intamplator" faptul ca intre cele opt dosare in discutie nici unul nu apartine vreunui membru al PD-L, intrebare pe care i-a adresat-o si sefului statului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.