Vasile Blaga si-a cumparat apartament de 860.000 de euro, dar este inca dator lui Verestoy Attila.
Conform unor surse democrate, locuinta se afla intr-un imobil pe Aleea Modrogan, aproape de sediul central al PD-L. Blaga a afirmat ca apartamentul va fi achitat integral pana pe 15 aprilie, data la care isi va reactualiza declaratia de avere.

Senatorul UDMR Verestoy Attila, una din tintele preferate ale atacurilor presedintelui Basescu, a fost unul din cei trei coproprietari ai locuintei evaluate de o agentie specializata la aproape 860.000 de euro. In martie 2007, Verestoy si cele doua societati comerciale au incheiat un precontract de vanzare-cumparare cu secretarul general al PD-L, cand Blaga a platit o parte din suma, urmand ca datoria catre Verestoy, de 215.000 de euro, sa fie achitata pana cel tarziu la finele lui 2008. Intrebat cum s-ar interpreta legaturile sale cu udemeristul, Blaga ne-a declarat ca "eu am cumparat o locuinta de la cei care au construit-o. Nu am nici o alta legatura cu Verestoy Attila".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.