Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat, ieri, ca s-a consultat cu presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, si ca Parlamentul ar putea intra in sesiune extraordinara pentru dezbaterea si adoptarea Legii votului uninominal, dar nu inainte de a avea raportul Comisiei pentru elaborarea codului electoral.
”Dupa ce m-am consultat cu presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, am convocat comisia de Cod electoral, am sesizat-o cu decizia Curtii Constitutionale, si asteptam, cat de repede, raportul acestei Comisii. Prin acel raport se va propune modificarea celor trei articole care au fost declarate neconstitutionale. De indata ce avem acel raport, pot sa stabilesc ordinea de zi a sedintelor Camerelor reunite pe care vom pune acest punct”, a explicat Olteanu.

Presedintele Camerei Deputatilor a subliniat ca, daca raportul va fi gata in timp util, este foarte posibil ca in ultima saptamana din vacanta parlamentara Parlamentul sa fie convocat in sesiune extraordinara.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.