In timp ce conducerea centrala a PD-L se intrunea la Bucuresti pentru a rezolva ultimele probleme legate de contopirea filialelor, 200 de membri din filiala Gorj au plecat la PNL.
Un vicepresedinte, un viceprimar si 200 de membri ai PD-L Gorj (proveniti din PLD) au anuntat ieri ca se inscriu in filiala locala a PNL. Vicepresedintele demisionar Constantin Branescu a anuntat in numele colegilor sai ca a parasit PD-L pentru a scapa „de dictatura“ din partid. El a fost asigurat imediat de seful PNL Gorj, Dan Ilie Morega, ca va primi o functie in conducerea judeteana a partidului al carui proaspat membru a devenit. La rindul sau, fostul presedinte al PLD Gorj, deputatul Ion Stoica, actual prim-vicepresedinte al PD-L Gorj, spune ca plecarea fostilor colegi nu este o paguba prea mare. „Macar stim ca nu sintem lasati cu ochii in soare in timpul luptei electorale. Partidul nu sta nici in el, nici in mine, oamenii vin si pleaca pentru ca asta e viata politica, fiecare merge unde considera ca ii este mai bine“, afirma Stoica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.