Premierul, Calin Popescu-Tariceanu, si-a serbat sambata seara implinirea a 56 de ani.

La nici trei ore dupa ce a avut intilnirea „de taina“ cu presedintele Traian Basescu pentru a discuta despre problema Nicolai, in sala Iridium a hotelului Howard Johnnson incepea petrecerea data de premierul Tariceanu cu ocazia aniversarii sale. La eveniment au participat circa 130 de invitati, informeaza Cotidianul.

Din conducerea PNL au fost prezenti doar vicepresedintii Puiu Hasotti si Teodor Melescanu, precum si Cristian David, membru in Biroul Politic Central. Tot din zona liberala, la sarbatorirea premierului a mai fost si primarul sectorului 1 din Bucuresti, Andrei Chiliman. Cu exceptia celor doi ministri (Melescanu si David), Palatul Victoria a mai fost reprezentat de seful de Cabinet al premierului, Mihnea Constantinescu. Invitati din alte partide politice nu au fost.

„Invitatiile nu au vizat calitatea politica a cuiva. Toti cei prezenti au venit in calitate de prieteni apropiati ai premierului. De aceea, oamenii de afaceri au fost cei mai numerosi“, ne-a declarat ieri ministrul Teodor Melescanu.

Conexiunile lui Tariceanu cu lumea de afaceri s-au vazut destul de bine si din aceasta reuniune mondena, informeaza EVZ. Daca Dinu Patriciu nu putea lipsi, si Gheorghe Copos sau Dan Sucu, ambii impreuna cu sotiile - si-au facut aparitia la Howard Johnson. Adrian Sarbu, director operational al companiei care controleaza Grupul Media Pro, a participat si el la reuniune.

Mediul de afaceri a fost intregit de Misu Negritoiu, directorul ING Bank, Dan Pascariu, presedintele Consiliului de Administratie al UniCredit Tiriac, insotit de Gilda Lazar, director Corporate Affairs la JTI Romania, Peter Imre, director la Phillip Morris Romania, sau Florin Andronescu, patronul clinicilor medicale Sanador, al caror pacient este si premierul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.