Presedintele de onoare al PSD nu-i mai vrea capul lui Mircea Geoana. Ion Iliescu arata, intr-un interviu pe blogul personal, ca a ingropat securea razboiului.
Spre disperarea lui Adrian Nastase, ale carui planuri de lupta impotriva lui Mircea Geoana nu pot fi puse in aplicare fara sprijinul lui Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD nu mai pare dispus sa poarte vreun razboi cu cel care nu mai departe de acum doua luni ii pregatise excluderea din partidul pe care l-a fondat. Intr-un interviu acordat publicatiei PSD, „Dimineata”, si postat pe blogul personal, Ion Iliescu arata ca a renuntat la ideea instituirii unei conduceri colective a PSD, asa cum ceruse in toamna anului trecut.

Intrebat daca mai pledeaza pentru o conducere colectiva si pentru cooptarea lui Adrian Nastase la virful PSD, Iliescu a raspuns: „Conducerea colectiva este cea aleasa de Congres, nu discut asa ceva. Problema este ca trebuie adunate toate fortele politice, umane de care dispune acest partid pentru a actiona coerent, unitar politic in confruntarile serioase”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.