Proaspatul deputat Marcel Piteiu (PD), seful Directiei de Exploatare a Romgaz SA, are toate atributele unui baron imbogatit din combinatii bazate pe banii statului.

El s-a asociat in afaceri (Matep SRL) cu Mircea Muresan, ale carui firme au castigat licitatii in valoare de aproape 88 de milioane de lei (aproape 26 de milioane de euro) la Romgaz SA in perioada 2001-2007.

Firmele partenerului de afaceri al directorului Directiei de Exploatare a Romgaz SA, deputatul PD-L Marcel Piteiu, au castigat licitatii in valoare de aproape 88 milioane RON (aproape 26 milioane euro) la Romgaz SA, in perioada 2001-2007. Omul de afaceri Mircea Muresan si deputatul Piteiu detin impreuna firma Matep SRL.

Marcel Piteiu a devenit deputat PD de Sibiu pe 19 decembrie 2007 si-si incheie mandatul la Romgaz pe 15 ianuarie 2008. Mircea Muresan si Marcel Piteiu detin impreuna firma Matep SRL. Piteiu a devenit deputat PD de Sibiu pe 19 decembrie 2007 si isi va incheia mandatul la Romgaz pe 15 ianuarie 2008. El a ocupat locul de deputat lasat liber in 2005 de Florin Muntean, care a demisionat pentru a ajunge sef la Transgaz SA.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.