Claudiu Manta, fiul deputatului umanist Pantelimon Manta, a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca s-a inscris in PSD Gorj. Claudiu Manta a precizat ca nu a facut acest gest singur, ci impreuna cu Alin Popeanga, fiul fostului vicepresedinte al PD Gorj, Vasile Popeanga, demisionar si el din PD, in toamna anului trecut, alaturi de Pantelimon Manta. Proaspatul membru al PSD Gorj a spus ca s-a inscris in PD in 1999, dupa anul 2001 fiind vicepresedinte al organizatiei de studenti la nivel national, unde s-a ocupat de relatiile externe ale acesteia.

Fiul deputatului PUR afirma ca s-a inscris in PSD pentru ca este un social-democrat prin traditie si pentru ca in acest partid a gasit oameni de valoare. Claudiu Manta va fi coleg in PSD cu fiul fostului subprefect Eugen Valceanu, dar si cu baiatul lui Nicolae Mischie, care nu a mai fost vazut insa pe la partid in ultimul an. Deputatul Pantelimon Manta a declarat, marti, corespondentului Mediafax, ca nu are nimic impotriva intrarii fiului sau in PSD, mai ales ca cei doi au discutat problema respectiva inainte in familie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.