Florin Anghel, Daniela Popa si Sabin Cutas candideaza la presedintia Partidului Conservator

Daca, pana ieri, presedintele Consiliului Executiv al PC, Codrut Seres, era vazut ca favorit pentru a ocupa locul lui Voiculescu, acesta a declarat ca nu isi mai depune candidatura. Seres nu si-a motivat gestul, precizand ca inca nu s-a hotarat pe cine va sustine, informeaza EVZ.

Potrivit Cotidianul, Florin Anghel, vicepresedinte PC si lider al filialei Prahova, spune ca vrea sa creeze in interiorul partidului o structura formata din vicepresedinti care, alaturi de secretarul general, sa preia treptat atributiile actualului lider Dan Voiculescu . Potrivit NewsIn, platforma-program cu care va candida Florin Anghel va contine modificari la statut care sa impiedice golul lasat in urma de retragerea din functie a lui Voiculescu.

Adevarul adauga ca la „bursa zvonurilor", Daniela Popa este cotata cu sansele cele mai mari de a castiga functia de presedinte al PC. Conservatorii vorbesc si despre faptul ca ea ar beneficia de sustinerea „locomotivei" formatiunii, Dan Voiculescu.

Sabin Cutas, si-a fixat ca obiectiv, in caz de victorie, obtinerea a 7% din voturi la alegerile locale si mentinerea unitatii partidului. Cutas vrea continuarea politicii actuale a formatiunii si o alianta „in functie de interese". Congresul conservatorilor, programat la 27 ianuarie, va marca retragerea din fruntea partidului a lui Dan Voiculescu, anuntata imediat dupa esecul de la europarlamentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.