Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat, vineri, ca se bucura ca scapa „de lichele” atunci cand unii parlamentari PRM sunt exclusi ori dezerteaza, precizand ca nu doreste sa dea nume.
„Amintinti-va de sinuciderea politica a altor indivizi, care au fost amagiti de niste partide ca vor primi functii importante, insa nu numai ca nu au capatat asa ceva, dar nici nu au intrat in viitorul Parlament, unii intrand chiar la puscarie, cum sunt fostii deputati Raj Tunaru (...) si Dorin Lazar Maior (...)”, a spus el in conferinta de presa saptamanala.

Liderul PRM a aratat ca nu tine pe nimeni cu forta, precizand ca acelora care mint ca si-au dat ei demisia li s-a transmis, de fapt, ca daca nu pleaca singuri vor fi dati afara. „Atata timp cat eu voi ramane in fruntea partidului pe care l-am creat, PRM va fi indestructibil”, a conchis presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.