Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a presedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, acuzat ca si-a folosit influenta si autoritatea pentru a obtine foloase necuvenite pentru partid, a anuntat azi DNA.
Potrivit procurorilor, aceste foloase au fost pretinse de la persoane care conduceau institutii publice sau societati comerciale cu capital integral de stat si au constat in sume de bani destinate finantarii campaniei pentru alegerile europarlamentare.

Potrivit comunicatului DNA, in acelasi dosar au mai fost trimisi in judecata Teodor Popescu, director al Sistemului de Gospodarire a Apelor Gorj din cadrul Directiei Apelor Jiu, si Constantin Mihutescu, primar al comunei Baia de Fier, acuzati de instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice in vederea obtinerii unui avantaj patrimonial pentru altul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.