Ieri,pe muzica Sofiei Vicoveanca, Ion Iliescu si Mircea Geoana au jucat aceeasi hora, in curtea din Kiseleff, intr-un gest de impacare simbolica de sarbatori, relateaza Gandul.

Pacea pesedista va tine pana in luna ianuarie, cand, dupa spusele presedintelui de onoare al PSD, va avea loc marea „clarificare” social-democrata, in cadrul unui Consiliu National care se va tine in Bucuresti.

Curtea plina de altadata era ieri goala, doar 50 de membri zambeau fortat. Un cor de copii a deschis petrecerea, fiind urmat de un recital Victor Socaciu., relateaza Ziua.

Potrivit Gandul, Mircea Geoana a cantat colinde cu un cor de la Teologie, dupa care fiecare lider pesedist a marturisit ce ar vrea sa-i aduca Mosul.

Ion Iliescu: „imi doresc limpezire in partid. Urmeaza un an politic foarte greu si partidul trebuie sa traga niste concluzii din confruntarile politice ale acestui an si sa se pregateasca cu forta, cu mai multa combativitate, cu angajament politic, sa ridice suflul organizatiilor locale si activului de baza al partidului“.

Mircea Geoana: „Pentru partid imi doresc ceea ce ne propunem intotdeauna: anul viitor sa facem doua petreceri - una la Kiseleff si una la Palatul Victoria“

Pentru 2009, Geoana isi doreste si mai mult:„in 2009, ne propunem sa facem trei petreceri, una la Kiseleff, una la Palatul Victoria si una la Cotroceni“.