Secretarul general al PD-L sustine ca premierul Tariceanu a facut rocada de „gasti” la Justitie: cea a lui Dinu Patriciu in locul celei a lui Relu Fenechiu.

„Am scapat de gasca de la Iasi, de domnul Chiuariu, si vine gasca domnului Patriciu. Il inteleg de ce, e firesc, are atatea dosare penale, e firesc in opinia dansului sa controleze justitia prin oameni apropiati, inclusiv sa numeasca un ministru dintre apropiatii domniei sale”, a spus Udrea, potrivit Mediafax, la Pitesti, la prima intalnire a PD-L Arges., informeaza EVZ.

Udrea crede ca premierul Calin Popescu Tariceanu este acum „asigurat“ ca poate sa discute direct cu noul ministru al Justitiei despre problemele lui Dinu Patriciu sau ale altcuiva din acelasi cerc.

„Asta e, acum e chiar mult mai simplu pentru PNL, aflat la guvernare, in 2005 dl Tariceanu s-a expus, a riscat si pina la urma s-a aflat cind a chemat-o pe dna Macovei, in calitate de ministru al Justitiei, pentru a o convinge sa faca ceva cu dosarul penal. Va dati seama ca acum este ceva mai simplu, dl Patriciu poate sa discute direct, iar dl Tariceanu este mult mai asigurat daca vrea sa poarte o astfel de discutie cu noul ministru al Justitiei legata de problemele dlui Patriciu sau ale altcuiva din acelasi cerc. Asta este si motivul pentru care ei insista sa ramina in aceste functii, au multe de rezolvat, inclusiv cele care tin de problemele lor cu justitia“, a spus Elena Udrea, potrivit Cotidianul.

Gandul informeaza, ca presedintele Traian Basescu ii tine in sah pe liberali, seful statului evitand, pana ieri, orice comentariu cu privire la nominalizarea Noricai Nicolai la sefia Ministerului Justitiei. Conform unor surse, seful statului nu s-a asteptat ca Tariceanu sa o cedeze presiunilor din partid si sa o propuna pe Nicolai la MJ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.