Al doilea esec, a doua promisiune incalcata. Pe scurt, asa se poate caracteriza evolutia politica din ultimul an a celui "care este", Dan Ioan Popescu. "Imi voi pune mandatul de presedinte pe masa PSD Bucuresti, pentru a putea fi analizat in functie de rezultatele alegerilor", a declarat, ieri, liderul organizatiei municipale a PSD, Dan Ioan Popescu, dupa ce l-a felicitat, cu regret, ce-i drept, pe Adriean Videanu (D.A.) pentru castigarea Primariei Generale a Capitalei. El a aratat ca desi nu i s-a cerut explicit demisia in cadrul Delegatiei Permanente, fiind dupa parerea sa, "un om vertical", se va supune analizei organizatiei pe care o conduce. Reamintim ca stimabilul pesedist a promis ca va renunta la sefia filialei si in vara lui 2004, daca Mircea Geoana va pierde, insa a apelat la acelasi siretlic la care apeleaza si astazi, tocmai pentru a putea iesi basma curata din aceasta poveste si pentru a ramane in continuare in fruntea PSD Bucuresti. "Am spus ca voi demisiona daca vom inregistra un scor mai mic decat cel din vara trecuta. Constat insa ca avem un scor egal. Mircea Geoana a avut 29,74, in timp ce Vanghelie are 29, 73", a explicat Popescu, fara a-si asuma in mod real vreunul din cele doua esecuri vizibile.

Nu e vina mea, e a altora…

Nu numai ca nu recunoaste esecul dar, mai mult, Dan Ioan Popescu a considerat oportun sa arunce vina pe "unii reprezentanti ai partidului", care si-au permis, potrivit domniei sale, sa aiba unele "pozitii care au dezavantajat", candidatul "care a fost", Marian Vanghelie. Desi nu a dat nici un nume in acest sens, Popescu a mers chiar mai departe, declarand explicit ca si unii dintre vicepresedintii actuali ai PSD Bucuresti sunt vinovati pentru rezultatul acestui scrutin. Nici aici nu a nominalizat pe nimeni, insa lista nu este prea lunga. PSD Bucuresti are 7 vicepresedinti: Ion Neagu, Dan Darabont, Vasile Gherasim, Codrin Stefanescu, Vlad Dumitrescu, Iuliana Stratulat si Victor Stan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.