Cornu, Snagov, Sinaia, Azuga sau Predeal - nu sunt destinatii pe care vi le recomandam in weekend-ul ce vine, ci localitatile pe unde parlamentarii au cate una, doua sau trei case de vacanta.

In randul liberalilor, la capitolul locuri de relaxare, fruntas este premierul Calin Popescu Tariceanu. El se poate lauda cu doua case de vacanta, una la Snagov si alta la Navodari. Ministrul apararii Theodor Melescanu se retrage uneori in comuna Izvorani din judetul Ilfov, in timp ce presedintele Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu are o casa spatioasa la Adunatii Copaceni. Si liderul liberalilor de la Iasi, Relu Fenechiu are doua case declarate de vacanta in Iasi si Darmanesti.

Nici social-democratii nu se lasa insa mai prejos. Senatorul PSD Adrian Paunescu are nu una, ci trei asemenea imobile: la Breaza, la Rosia Montana si la Bragadiru, deputatul Cristi Marinescu are o casa de vis la Sinaia, iar Gabriel Oprea are o vila la munte si una la mare. Serban Mihailescu si-a facut o casa de 260 de metri fix langa vila fostului lider PSD, Adrian Nastase, la Cornu. Si tot aici au vila Cosmin Gusa si Daciana Sarbu.

Senatorul Ion Vasile are doua refugii de weekend, in Buzau si la Mamaia, iar presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, are si el un loc de relaxare in Arges. Dan Ioan Popescu de la PC are insa cea mai spatioasa casa de vacanta la Azuga, de aproape 1.000 de metri patrati. Colegul sau, senatorul Gavrila Vasilescu, are trecute in declaratia de avere doua vile de vacanta la Snagov si Bucov.

In randul democratilor, imobile de relaxare au Cristian Radulescu, Cezar Preda - cate doua - in vreme ce doamnele Cornelia Cazacu si Monica Iacob Ritzi se relaxeaza la Urlati si Petrosani.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.