Social democratii acuza PLD ca a cheltuit in jur de 15 milioane de euro in campania pentru europarlamentare. Liberal-democratii spun ca PSD „bate cimpii“ si ca nu au platit mai mult de 150.000 de euro.
„PLD a cheltuit in jur de 15 milioane de euro in recenta campanie pentru Parlamentul European“, acuza vicepresedintele PSD Liviu Dragnea. Asta in conditiile in care, potrivit documentelor furnizate de Curtea de Conturi pentru Cotidianul, liberal-democratii declarasera pina pe 7 decembrie ca primisera donatii in valoare de 50.000 de lei noi, adica doar 15.000 de euro.

Potrivit insa datelor Curtii de Conturi, PSD este formatiunea politica ce a primit cele mai multe donatii in campania electorala pentru Parlamentul European. Social democratii au declarat aproape doua milioane de lei primiti de la persoane fizice si firme, adica echivalentul a circa 600.000 de euro. Pe locul 2 in bilantul preliminar oferit de Curtea de Conturi, PD a primit donatii in valoare de 1,2 milioane de lei, in timp ce PNL, de 1,1 milioane.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.