PRM a remis ieri dupa amiaza un comunicat de presa in care sustine ca scandalurile in care sunt implicati doi dintre parlamentarii formatiunii – Ioan Aurel Rus, acuzat de DIICOT de racolare, indrumare sau calauzire a uneia sau mai multor persoane in scopul trecerii frauduloase a frontierei si respectiv Dumitru Dragomir, acuzat de DNA de luare de mita – sunt regizate de presedintele Traian Basescu.
“Partidul Romania Mare il acuza, din nou, pe Traian Basescu de cea mai nerusinata ,,politie politica”: intr-o singura saptamina acest individ primitiv si iresponsabil a fabricat dosare de coruptie (?!) la doi parlamentari PRM: Dumitru Dragomir si Ioan Aurel Rus”, se arata in comunicatul PRM. Sursa citata precizeaza ca cele doua cazuri de parlamentari pusi sub acuzare nu sunt altceva decat o „rafuiala politica” menita sa distraga atentia de la „prabusirea” presedintelui Basescu la Referendumul de acum zece zile si de la „cearta de canibali din partidul sau artificial” (referire la situatia din interiorul PDL - n.r.). “In aceste miscari bezmetice ale sale, Basescu s-a folosit de DNA si DIICOT, institutii parazitare care au o singura preocupare: sa musamalizeze dosarele de frauda ale lui Basescu si ale bandei sale de borfasi si sa-i hartuiasca pe adversarii politici ai acestora”, se mai spune in documentul PRM, in finalul caruia se arata ca formatiunea condusa de Corneliu Vadim Tudor nutreste, totusi, convingerea ca Traian Basescu „va fi arestat in curind si va putrezi in puscarie”. La randul sau, deputatul PRM de Bistrita-Nasaud, Ioan Aurel Rus, a respins, ieri, acuzatiile formulate de DIICOT impotriva sa, potrivit carora ar fi ajutat la scoaterea din tara a unui cetatean condamnat la opt luni de inchisoare.”Este vorba despre insatisfactia sexuala a unui procuror de la DIICOT, care tolereaza incalcari ale legii prin acte sexuale intretinute cu minore de oameni cu bani si chiar politisti din Bistrita. Incearca sa se razbune asupra mea”, a spus Rus.

”O mama a doua minore, doamna Pacurar, mi-a inaintat un memoriu, care se afla si la Inspectoratul de Politie Judetean, si la Ministerul de Interne, prin care reclama aceste lucruri (raporturi sexuale intretinute cu minori - n.r.). Sapte declaratii in original, din care doua ale acestor minore, mi-au fost sustrase din autoturismul proprietate personala, care mi-a fost spart in Cluj-Napoca pe data de 15 martie 2007”, a adaugat Rus. Mai mult, in semn de protest fata de “ fraudarea grosolana a euroalegerilor“, senatorii PRM Gheorghe Funar si Dina Carol au inaintat, miercuri, o propunere legislativa de modificare a Legii referendumului, care prevede ca in cazul invalidarii unui referendum organizat de presedintele Romaniei, cheltuielile privind organizarea acestuia sa-i fie imputate presedintelui si acesta sa nu mai aiba dreptul de a organiza un referendum pe aceeasi tema, timp de cel putin cinci ani.In propunerea legislativa cere a fost inaintata Biroului permanent al Senatului se motiveaza imputarea cheltuielilor prin faptul ca organizatorul “a propus o tema care nu reprezinta o prioritate pentru poporul roman”. Totodata, initiatorii peremisti propun ca toti cetatenii care se prezinta la vot sa fie amprentati prin aplicarea unei substante speciale de culoare mov pe degetul mic de la mana dreapta, substanta ce nu poate fi inlaturata cel putin 24 de ore, iar in cazul persoanelor cu invaliditati care nu permit amprentarea acestui deget, aplicarea amprentei sa se faca pe altul.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.