Lupta orgoliilor din PSD a continuat ieri cu reprosurile pe care deputatul PSD Vasile Puscas i le-a adus presedintelui social-democrat, Mircea Geoana, referitoare la felul in care Geoana a gestionat euroalegerile.
Superficialitate

Dupa ce a primit mustrari la Comitetul Executiv al partidului privind rezultatele slabe ale PSD in Transilvania, Vasile Puscas a spus ca nu stie "sa se fi efectuat vreo analiza la nivelul organizatiei PSD Cluj despre cauzele si efectele rezultatelor scrutinului electoral din 25 noiembrie. De aceea, evaluarile domnului Geoana mi se par a fi un indemn la superficialitate si mediocritate, ceea ce nu ar fi de dorit daca PSD aspira la performante mai bune in alegerile viitoare". Deputatul PSD i-a amintit ieri lui Geoana ca liderii PSD l-au scos de pe lista eurocandidatilor si a spus ca "clujenii s-au intrebat de ce intre primii zece candidati de pe lista PSD, sapte aveau domiciliul in Bucuresti si trei, in Moldova". "Desigur, raspunsul trebuia sa vina de la liderii PSD care au decis in acest fel", a precizat Puscas, care a adaugat ca "le doresc acest ÇorgoliuÈ si pentru urmatoarele scrutinuri electorale". De la sedinta de luni a partidului, doi dintre membrii grupului clujean din PSD, Ioan Rus si Vasile Dancu, au lipsit. Au participat insa Ilie Sarbu si Vasile Puscas, carora li s-a reprosat esecul inregistrat la euroalegeri.

Amanare

Comitetul Executiv al PSD a amanat discutia privind rezultatele slabe ale filialelor PSD pana pe 15 decembrie. Liderul social-democratilor, Mircea Geoana, a spus ca in acest timp este nevoie ca "fiecare organizatie sa-si faca o analiza proprie cu propuneri de masuri concrete pentru redresare".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.