Liderul grupului PNL din Senat, vicepresedintele formatiunii Puiu Hasotti, si-a exprimat ieri speranta cu privire la realizarea unei intelegeri amiabile intre formatiunea pe care o reprezinta si PD in vederea ocuparii celor 14 locuri ramase libere in acest moment in Parlament si care au apartinut initial Aliantei PNL-PD.

“Deja erau sapte sau opt locuri de parlamentar libere inainte de europarlamentare si discutiile incepusera intre PNL si PD. Vor continua, sper sa existe o intelegere intre cele doua partide, pentru a nu lasa locuri libere in Parlament”, a spus Hasotti, care a precizat ca negocierile dintre cele doua formatiuni au fost intrerupte pentru ca nu se stia cate locuri si ale caror parlamentari se vor mai elibera dupa euroalegeri.

“Au fost intelegeri preliminare, au venit insa alegerile pentru Parlamentul European si am intrerupt. Cred ca toate cele 14 locuri vor fi negociate la pachet”, a afirmat senatorul PNL, care a adaugat ca nu exista un termen pana la care locurile din Parlament sa fie negociate si atribuite PNL sau PD.

“Sper ca sa se ajunga cat mai repede la o intelegere”, a mai spus vicepresedintele liberal. Cat priveste alte chestiuni legate de fosta Alianta PNL-PD, Hasotti a spus ca nu stie nimic despre litigiul financiar de 200.000 de euro despre care a scris presa si ca PNL asteapta ca PD “sa faca primul pas” pentru desfiintarea juridica a Aliantei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.