Madalin Voicu s-ar putea intoarce in Camera Deputatilor.
Saptaminile urmatoare, partidele politice vor trebui sa numeasca 24 de noi parlamentari pe locurile ramase vacante. Sase locuri sint libere de mai multa vreme, pentru ca liderii PD si PNL nu au reusit sa ajunga la un acord in vederea nominalizarilor de pe lista Aliantei D.A. De asemenea, plecarea lui Voiculescu din Parlament a lasat liber un fotoliu de senator, pentru ca urmatorul pe lista care l-a adus pe seful PC in Parlament este de la PSD. La acestea se adauga cele 17 locuri care sint lasate vacante de catre senatorii si deputatii care au cistigat biletul pentru Bruxelles la alegerile europarlamentare. Este vorba de trei deputati si de un senator de la PD, doi deputati de la PNL, sase deputati si doi senatori de la PSD, un senator UDMR si un senator PLD.

In cazul PSD, in Parlament vor reveni figuri marcante ale partidului. Madalin Voicu are mari sanse sa obtina un mandat de deputat pe locul lasat liber de Adrian Severin, chiar daca in fata sa, pe lista supleantilor, este fostul deputat PSD Ioan Neagu. Acesta va ceda insa in favoarea lui Voicu pentru ca, spune el, nu vrea sa renunte la indatoririle profesionale - universitate si avocatura.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.