Motiunea de cenzura a PLD - "Guvernul Tariceanu, un guvern corupt, incompetent si abuziv" - mai are nevoie de zece semnaturi pentru a fi depusa in Parlament.
Presedintele liberal-democrat, Theodor Stolojan, a anuntat ieri ca, in afara semnaturilor parlamentarilor PD, "avem deja cateva semnaturi de la alti parlamentari, care nu sunt in PLD sau PD". Potrivit lui Stolojan, este vorba de "trei sau patru" semnaturi, dintre care una apartine unui parlamentar PNL, a spus si presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur. Pentru depunerea unei motiuni sunt necesare 116 semnaturi, iar PD si PLD au impreuna 102 parlamentari. PLD se asteapta ca motiunea sa fie votata inclusiv de unii liberali nemultumiti de situatia din partid, iar potrivit unor surse PSD si PD, liderii celor doua formatiuni ar putea negocia o sustinere a motiunii PLD si de catre parlamentarii social-democrati. Motiunea de cenzura a PLD se refera la activitatea Cabinetului Tariceanu II in cele sase luni de guvernare.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.