Secretrul executiv al PD, Elena Udrea, a dat prima petrecere cu public la sediul central al partidului din Modrogan nr 1, de cand a devenit democrata.

Nu a fost o petrecere nocturna, ci una de zi, cu carnati de Plescoi, tuica fiarta si covrigi de Buzau, si a fost prilejuta de premierea celor care au intrat pe site-ul sau personal, www.elenaudrea.ro.

http://www.gandul.info/politica/udrea-dat-petrecere-modrogan-tuica-carnati-plescoi.html?3928;1066144

Cei care au accesat www.elenaudrea.ro si au raspuns corect la intrebarea „ce eveniment are loc pe 25 noiembrie” au primit tricouri, iar prin tragere la sorti, pentru trei dintre ei premiile au fost mai consistente. Locul 3 a primit un i-Pod, locul 2 un laptop, iar primul clasat o excursie la Strasbourg impreuna cu europarlamentarii PD, la ceremonia de investire din decembrie.

Elena Udrea a declarat pentru EVZ ca „S-a facut mult haz pe seama faptului ca sunt din Buzau si m-am gandit ca, daca tot suntem in post, ar fi indicat sa aduc cativa covrigi buzoieni. Am adus si carnati de Plescoi, ca sa stie toata lumea cum sunt si sa nu mai faca atata haz”

http://www.evz.ro/article.php?artid=332550


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.