Liderii PSD asteapta sa fie invitati la guvernare. Geoana le-a promis colegilor ca, pina luni, va avea o oferta de la Tariceanu.

Luni noapte, Mircea Geoana i-a convocat pe membrii Biroului Permanent al partidului la restaurantul Select, unde au invirtit din nou pe toate partile subiectul intrarii la guvernare, fara a se ajunge insa la nici o concluzie, deoarece, daca la social democrati exista o mare dorinta in acest sens, din partea PNL nu se grabeste nimeni sa avanseze o oferta.

Subiectul fuesese deschis si in sedinta de dimineata a BPN, in care Victor Ponta i-a cerut lui Mircea Geoana sa clarifice in fata liderilor PSD intentiile sale: vrea sa mearga cu PNL sau cu PD la guvernare sau sa ramina in opozitie.

„Ma intreaba oamenii in teritoriu ce facem de acum incolo, eu ce raspuns sa le dau?“, i-a spus vicepresedintele Ponta lui Geoana.

Presedintele PSD le-a dat asigurari celor prezenti ca pina saptamina viitoare va avea un raspuns pentru framintarile lor legate de guvernare, deoarece are promisiuni de la PNL ca pina in 3 decembrie premierul Tariceanu va lua o decizie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.