Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor a declarat astazi, dupa anuntul privind renuntarea la demisia din Parlament, ca nu poate sa-si reproseze scorul inregistrat de partid la europarlamentare. Liderul PRM sustine chiar ca este victima fraudarii scrutinului lansandu-se intr-un atac la adresa ambasadorului SUA.

"Ce sa reprosez la o frauda, tinere? Ai vazut meciuri de fotbal trucate?", a raspuns liderul PRM la o intrebare a unui jurnalist ce viza o posibila asumare a scorului obtinut de partid in alegerile europarlamentare. "Ce pot sa-mi reprosez, domne'? Ce pot sa-mi reprosez? Imi reprosez ca stau aici, impreuna cu astia (n.r. - parlamentari) in aceasta troaca a politicii romanesti. (...) Nu am nimic ce sa-mi reprosez. (...) Ce era sa fac? Sa cumpar voturi?", a continuat Vadim Tudor.

Gestul de a renunta la demisie a fost motivat de Corneliu Vadim Tudor prin rugamintile conducerii formatiunii. Vadim Tudor a mai mentionat ca nu a facut nicio presiune asupra conducerii partidului, pentru a-si reafirma sustinerea fata de el. "Poate ca e mai bine ca s-a intamplat asa. Anuntul meu de duminica seara (n.r. - demisia din Parlament) a produs o oarecare trezire in spiritul public romanesc", a sustinut C.V.Tudor liderul PRM.

Liderul PRM a spus ca nu va opera schimbari in echipa de conducere a partidului, careia de asemenea nu are ce sa-i reproseze, dar a admis ca formatiunea trebuie sa se mobilizeze in viitor. "Nu vad de ce sa facem schimbari. E o prostie. La o frauda care se vede din luna, ce sa mai reprosez echipei de conducere? Ca nu ne-am dus la sectiile de votare sa-i luam la palme? (...) Astea-s tinte false. Fireste ca e loc de mai bine, fireste ca trebuie sa se munceasca mai bine. Eu insumi. Dar mai mult decat atat, ce sa fac?", a intrebat retoric Vadim Tudor.

Tema fraudarii alegerilor s-a transformat de asemenea intr-o buna ocazie pentru Vadim de a se lansa in atacuri virulente impotriva ambasadorului american la Bucuresti, Nicolas Taubman. "Maine (n.r. miercuri) voi trimite o scrisoare catre G.W. Bush si Condoleezza Rice, si catre toate organismele internationale", a anuntat liderul PRM.

"De ce se baga Taubman in politica interna a Romaniei? Cum isi permite nerusinatul acesta, in ce tara se crede, pe o plantatie de sclavi indieni, de piei rosii. In ce alte lucruri se mai baga? La cati politicieni mai tipa el, ca la Geoana la referendum a tipat ca la ultimul servitor", a declarat presedintele PRM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.