O oferta privind intrarea la guvernare a Partidului Social Democrat se poate discuta si analiza, a declarat ieri, la Liceul Jean Monnet, fostul presedinte Ion Iliescu, adaugand insa este mai degraba adeptul incheierii unui parteneriat cu actualul cabinet privind acordarea unui sprijin parlamentar din partea social-democratilor.
Intrebat ce parere are despre o eventuala intrare a PSD la guvernare, Iliescu a spus ca o astfel de oferta poate fi analizata numai dupa ce va fi facuta. “Sa vedem cu ce oferta vin”, a precizat presedintele de onoare al PSD.Ion Iliescu a apreciat, pe de alta parte, ca referendumul pentru votul uninominal reprezinta o greseala, motiv pentru care el nu s-a prezentat la acest vot.Senatorul social-democrat a reiterat ca acest sistem dezavantajeaza partidele mici, favorizand in schimb Partidul Democrat.Intrebat ce scor crede ca va obtine PSD, Ion Iliescu a aratat “ca ar fi bine ca partidul sa obtina 25 % la europarlamentare”.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.