Prima oara cand Gigi Becali e fata in fata cu sine si se stampileaza in calitate de candidat la vreo alegere pentru ceva.
De la prima ora, presa sta ciopor pe sectia de vot 69 de la scoala din Pipera. „Nu vine domnu' Gigi asa de dimineata. Trebuie sa fie la biserica acum. Dupa aia vine”, zice un cunoscator din comisia electorala.

Maestru de ceremonii e dirigintele lui Becali, profesorul pensionar Ciobanu. Membru in comisie, omul povesteste cum de au ajuns machedonii mari baroni de Pipera. Deportatii din Braila primisera cu ani in urma loturi de casa de la un aroman de-al lor care cumparase pentru ei cateva hectare de teren. Au facut claca si si-au ridicat singuri casele. Asa a aparut strada Frasari. Oameni muncitori, machedonii si-au deschis gogoserii, s-au pus pe mici afaceri. „Ai lui George aveau oi. Acum un singur machedon din sat de-i zice Statina mai are oi”, zice profesorul.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.