Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a precizat ieri ca s-a plictisit sa tot comenteze o serie de declaratii hazardate si neinteligente facute in ultima vreme la adresa lui.
El s-a referit, astfel, la o declaratie facuta miercuri de presedintele PSD, Mircea Geoana, care a apreciat ca PSD s-a reformat politic 'cu exceptia domnului Ion Iliescu'.”M-am plictisit sa tot fac comentarii la niste declaratii hazardate si neinteligente. Vom mai vedea” - a fost singurul comentariu al fostului presedinte Ion Iliescu.Presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, a afirmat miercuri, la Radauti, ca reformarea clasei politice ar trebui sa inceapa chiar cu Traian Basescu si Vasile Blaga.

Liderul social-democrat a spus ca deja PSD s-a reformat politic, ''cu exceptia domnului Ion Iliescu'', avand lideri dintr-o generatie ''mai proaspata, mai recenta'', care s-au apucat de politica in ultimii 6-8 ani.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.