Manelisti sau barbati "indraciti"? Acestea sunt cele doua optiuni extreme pe care le vede presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, atunci cand vorbeste despre trimisii Romaniei la Parlamentul European.
Liberal-democratul a facut un apel, astfel incat romanii cu drept de vot sa aleaga pe cine vor sa trimita la Parlamentul European pentru a reprezenta interesele noastre.

"Romania are 35 de locuri in Parlamentul European, fiind a saptea tara ca si marime in Uniune. Romanii vor trebui sa decida pe cine vor in Parlamentul European: manelisti si fete care pozeaza bine sau barbati care sa lupte pentru interesele tarii", a sustinut Flutur. Declaratia sa vine cu doar cateva zile inainte ca in Romania sa fie organizate primele euroalegeri, la 25 noiembrie. Liberal-democratul a dat ca exemplu Polonia, care a trimis ca europarlamentari "cei mai indraciti oameni sa lupte" pentru cetatenii Uniunii Europene.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.