Democratii si liberal democratii s-au asezat in dispozitivul bancomatelor si trag cu cardurile pe foc automat. Totul pentru front, totul pentru victorie!

Niciun efort nu e prea mare. Sub comanda capitanului Basescu, locotenentii Boc si Stolojan isi aseaza trupele catre asaltul final. Euforia victoriei ii face pe toti trupetii, de la majuri la soldati, sa-si sacrifice eroic ultima zvacnire de vlaga financiara. “Mai e nevoie de zece afise pe frontul de la Barlad!!!” se aude un strigat disperat din transeele avansate in teritoriile inamicului. Imediat, un voluntar face sacrificiul suprem, 1.217 euro. La cartierul general, strategii luptelor de guerila, scoliti la cele mai performante poligoane, cu mercenari internationali, ajung la concluzia: “avem nevoie imediata de acoperire mediatica pentru capitan”. Nu e nevoie de mai mult. Cateva umbre se strecoara afara din cortul de campanie si imediat, figuri catranite de praful obuzelor, pline de noroiul santurilor sapate strategic, rasar increzatoare la lumina lanternelor camuflate. Sunt eroii voluntari din detasamentele PD si PLD, dispusi la sacrificiul suprem. Unul cu un post TV, altul cu un ziar cutare cu un post de radio, un simplu patron de fabrica de termopane, casatorit, tata a doi copii minori, inrolat de bunavoie sub flamurile portocalii, saluta demn, cu mana dreapta la chipiu si cu stanga intinsa inainte, tinand strans un cec de 100.000 de euro. “Bravo!”

Armata democrat-liberala da onorul sacrificiului suprem. Chiar daca acum iti dai contul pentru cauza si nu vei mai apuca sa te bucuri de victoria finala, nu-i vom uita in veci pe copiii tai si pe copiii copiilor tai. Entuziasmul e dus la exatz in noaptea plina de mocirla facuta cu bocancii, pe campul de lupta electoral. Combatantii regimentelor PD si PLD simt ca nu pot da gres sub comanda lui Traian Basescu. Tunurile DNA sunt in dispozitiv. Mitralierele Parchetului, calibrate si orientate in directia transeelor inamice.

Tancurile Serviciilor Secrete asigura ariergarda. Infanteria presei a ocupat demult ascunzisurile strategice. Lunetistii Societatii Civile sunt in dispozitiv. Imperiile politice au dat garantii in privinta neutralitatii. Populatia din marile orase a fost contactata de catre agentii PD si convinsa sa coopereze. Infrastructura e asigurata. Softul bine pus la punct. Acum, intreaga suflare a armatei democratilor si liberal-democratilor asteapta semnalul asaltului final de duminica. Consemnul este “spulberati sectiile de votare” . Mii de mercenari, sub comanda lui Traian Basescu, sunt gata sa faca un sacrificiu suprem pentru asta. Bine hraniti, determinati, inarmati pana in dinti, chiar daca murdariti de tavaleala prin transee, membrii oastei comandantului suprem pot infricosa orice inamic. Mai ales ca sunt scutiti de Traian Basescu in privinta normelor Tratatului de la Geneva privind prizonierii de razboi. Asa ca simpla privire a acestor mercenari e infricosatoare. Iti sugereaza torturi groaznice, chinuri intinse pe ani de zile. Moartea subita devine ceva dezirabil.

Deocamdata insa ofiterii si trupetii armatei democrat-liberal-democrata, se isterizeaza extatic prin dansuri rituale de sacrificiu. Seful de trib se rezuma la a recita incantatii compuse din nume de oameni. Noaptea de dinaintea atacului va mirosi a terebentina si se vor auzi greierii cantand. Duminica insa, soarele va rasari insangerat, vandut unui complot sacrilegic.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.