Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea i-a acuzat pe liberali si democrati, ieri, intr-o conferinta de presa, ca pregatesc o frauda electorala de proportii la europarlamentare.
Potrivit lui Dragnea, PD pregateste operatiuni de turism electoral pentru fraudarea euroalegerilor, solicitandu-le primarilor si viceprimarilor democrati sa prezinte conducerii filialei “listele cu autocare si necesarul de combustibil”. Vicepresedintele PSD a facut un apel la toate persoanele care ar urma sa participe la astfel de operatiuni, probabil contra unor sume de bani, sa nu riste 5 ani de inchisoare pentru cateva mii de lei.

De asemenea, vicepresedintele PSD a afirmat ca “mita electorala a devenit un instrument de campanie din ce in ce mai des folosit”, liberalii impartind in teritoriu lopeti, ceasuri de perete si ceasuri de mana “chinezesti si care nu merg bine” cu sigla PNL, dar si caltabosi si palinca.Potrivit lui Liviu Dragnea, “PNL face campanie inselatoare”, premierul Calin Popescu-Tariceanu “arogandu-si” majorarea pensiilor, proiect de lege initiat de PSD. ”Condamnam cu fermitate acest mod de a face campanie care este si ilegal, si imoral”, a afirmat Dragnea.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.